Ovesná kaše s jablky
8. 5. 2019
Obměna a ozvláštnění obyčejné ovesné kaše:
- Ovesné vločky
- Kojenecká voda x převařená voda
- Umělé mléko x kravské plnotučné mléko (dle věku dítěte )
- Strouhané jablko ( nahrubo)
- Skořice, citronová šťáva
- Med - pro děti starší 1 roku. Nemusí ale vůbec použít...
Ovesné vločky předem zalít vodou a nechat nabobtnat ( nechávám přes noc v lednici ).
Doředit do požadované konzistence vodou.
Ohřát.
Vmíchat umělé mléko ( já vmíchávám navzdory doporučenému postupu přípravy rovnou prášek do kaše. Pokud hrudkuje lze rozmíchat v troše vody a až poté do kaše...)
Přidat nastrouhané jablko, skořici a citronovou šťávu.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář