Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jahodovo-banánový pudink

23. 5. 2019

 

  • 1 ks banán velký
  • 6 ks jahody 
  • 3 kl škrob x vanilkový pudink v bio kvalitě
  • voda vhodná pro kojence + sunar 

 

 

Jahody pokrájet, podlít malým množstvím vody, zahřát k varu, přidat pokrájený banán a chvíli prohřát.

 

Rozmixovat dohladka.

 

Vmíchat škrob / pudink rozmíchaný v malém (!) množství vody a ještě asi 2 minuty nechat probublat a zhoustnout.

 

Pudink možno nechat jen tak v rosolovité želé konzistenci, případně lze  zjemnit vmícháním sunaru. Ten vmichávat až do zchladlého pudinku.

 

Přislazovat není třeba, banán pudink osladí dost.

 

Množství  potřebného škrobu k dosažení ideální konzistence se může lišit v závislosti na množství použité vody a na velikosti použiteho ovoce :-) je třeba doladit v průběhu vaření....

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář