Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bramboro-řepová kaše

11. 5. 2019

 

  • Vařené brambory
  • Voda+ mléko ( umělé mléko)
  • Pyré z červené řepy

 

 

V mrazáku mám zmražené kostičky pečené červené řepy. Syrovou omytou ji zabalím do alobalu a přidám do trouby, když peču něco jiného. Hotovou oloupu,část rozmixuji na pyré a část nastrouhám a zamrazím v tvořítku na led. Pak používám dle potřeby. Třeba přimíchám do jablečného rozvaru s kousky pomeranče nebo mandarinky nebo dělám růžovou  kaši:

 

Z brambor a sunaru připravím klasickou bramborovou kaši, do které pak přidám buď trošku strouhané řepy a nebo pyré.

 

Teď naposled (foto) jsem měla málo uvařených brambor,tak jsem přidala 2 kostky řepového pyré a kaše je spíš fialová než růžová...

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář